Πρόσφατα Project

Celan Jewels e-shop

Το συγκεκριμένο project αφορούσε custom υλοποίηση του design από τη γραφίστρια Φωτεινή Μπαξεβάνου.
Βασίστηκε στην πλατφόρμα του WordPress/Woocommerce, συνδυάζοντας την ευκολία διαχείρισης και επεκτασιμότητας με την πλήρως προσαρμοσμένη και μοναδική εμφάνιση του design.

WordPress
WooCommerce
Custom Theme
Προβολή Project

Ioannis & Tatiana wedding

Ένα project το οποίο υλοποιήθηκε σε WordPress και λειτουργεί ως ηλεκτρονική πρόσκληση σε γάμο!
Οι προσκεκλημένοι μπορούν να σκανάρουν το αντίστοιχο QR Code και να μεταβούν στη σελίδα, όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες γύρω από τον γάμο, όπως τοποθεσίες, events και προτάσεις.
Τέλος, οι προσκεκλημένοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση τους για το αν θα παρευρεθούν ή όχι στον γάμο και να δηλώσουν το αν θα φέρουν επιπλέον άτομα μαζί τους.

WordPress
Custom
e-invitation

GeoCode.gr

Μια SaaS εφαρμογή, η οποία απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές και σας επιτρέπει να βρίσκετε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες της Ελλάδας εντός της ακτίνας που σας ενδιαφέρει, προσφέροντας επιπλέον GeoJSON πληροφορίες.
Η ιστοσελίδα παρουσίασης βασίστηκε στο WordPress.

Rest API
Python
web app
WordPress
Προβολή Project

γηΓνώσκω

Με πολύ μεράκι και πάθος για την καινοτομία, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον γραφίστα Ηλία Κουκουμάτσα, κάτι καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα. Μια 100% custom web εφαρμογή, σε μορφή παιχνιδιού γεωγραφίας, που βοηθάει ιδιαίτερα στην εκμάθηση των πόλεων, των νομών και των περιφερειών της Ελλάδας.

Python
React.js
web app
Προβολή Project

cardio-ntontos.gr

Σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία, Blender SKG Communications, κατασκευάσαμε την εταιρική ιστοσελίδα του καρδιοχειρουργού, Γεώργιου Ντόντου. Πρόκειται για μία custom ιστοσελίδα, η οποία βασίστηκε στο WordPress προσφέροντας ευελιξία και εύκολη διαχείριση.

WordPress
Custom
Εταιρική ιστοσελίδα
Προβολή Project

Σχολή οδηγών Ξανθόπουλος

Δημιουργήσαμε εξ ολοκλήρου την εταιρική ιστοσελίδα (WordPress) της σχολής οδηγών “Ξανθόπουλος”, με σκοπό να συμβάλλουμε στην προώθηση των υπηρεσιών της. Ειδικότερα, αναλάβαμε το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τα κείμενα, το hosting και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν πως έκτοτε, έχουν αυξηθεί οι πελάτες που τους προσεγγίζουν μέσω του διαδικτύου.

WordPress
Εταιρική ιστοσελίδα
Προβολή Project